Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ty Sňatky z rozumu jsou zajímavé už jenom proto, že je tam hercům rozumět každé slovo. Co je dnes s pokročilou technikou jinak?

1 0
možnosti
Foto

J10a83n 57Š67i17k

6. 3. 2023 9:55

Děkuji za recenzi. Jinak ony ty seriály z dob minulých mají takový nádech dob, kdy život plynul pomaleji. Teď je ta doba zrychlená a i dobré kousky si nevychutnáte, otázka totiž je, zda nejen herci umí hrát, ale zda se na ně umíme vůbec koukat. Herci jsou teď taky dobří, řada z nich má charisma, skvělé hlasy, ale všechno se točí ve strašně vysokém tempu. Teď má být nějaký šestidílný hororový seriál natočený Renčem, říkal prý na to měl pět dní. Můžeme si za to sami, škoda, kvalita jde do kopru, pokud nemáte peníze třeba od HBO. Hezký den

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za zastavení u mé subjektivní recenze, jak jsem si o zmíněném filmu nepřečetla nic dopředu, jen viděla v ukázkách oblíbené herce a právě ty menhiry... tak o to to bylo spíš zklamání. Pointa ale dobrá, jak jsem zmínila onu autistku, a omlouvám se, že neznám jméno dotyčné herečky. Možná, že si to všichni ti herci užívali, jestli dostali slušně zaplaceno, a bavili se poté ve vířivce, nevím, jak to na takovým natáčeních chodí, spíš shon, jak říkáte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 611x
Jsem mámou tří už dospělých dětí. Ráda fotím, toulám se přírodou. Mou velkou zálibou je výtvarné umění. Zároveň se snažím chápat souvislosti, proč žijeme tak, jak žijeme. A co můžeme měnit. I proto píšu tady na blogu, abych spoluvytvářela svět dle svých představ.

Profesně působím ve školství, je mi blízká alternativa.

Mail: vlasta.fisrova@seznam.cz

Seznam rubrik