Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby nemoci pocházely ze strachu, tak lidsvo dávno vyhynulo.

Nechápu, proč odbornící dlouhodobě studují a bádají, aby tu a tam něco objevili, když stačí pár jurodivých blogerů na iDnes a je hned všechno jasné.

0 0
možnosti

MUDr. Hnízdil říká, že nemoc je signál těla, že je něco špatně a je třeba změnit přístup. Také definuje zdraví jako zvládání života. Zvládám život, jsem zdráv a vesel a strachem (tím zbytečným, úzkostným) netrpím. Samozřejmě amygdalu (ten mozek ještěrky), kdy reakcí na stres je útok nebo útěk, mám. Jen k útoku se snažím využívat smích a místo útěku volím odchod a nepozornost, tj. nevěnování pozornosti, což se dá nazvat i ignorancí.;-) Mimochodem lékař léčí (furt), příroda uzdravuje.

0 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, Vlasti. Já to neberu jako jasnozřivou pravdu, ale ani úplně nezpochybňuji. Prostě stres obecně se v závažných onemocněních opravdu popisuje jako jeden ze spouštecích faktorů. Ať je nám všem lìp. Strach nikomu nepřeju. Vám hodně sil a zdraví s podzimem, který je pro strach, nemoci i deprese jako stvořený.:-)

1 0
možnosti
Foto

Radko, také zdravím a děkuji za přání. Mám se skvěle. V

1 0
možnosti
Foto

Už Galén vypozoroval že melancholické ženy jsou k rakovině a jiným nemocem více náchylné než ty veseléR^karma a díkza šíření podobných blogů-lidé by si tohle měli opakovat každý den místo modlení

2 0
možnosti
Foto

Jak to mohl Galén vypozorovat, když v jeh době lidé umírali spíše na jiné choroby. Navíc neměl vybavení, aby rakovinu diagnostikoval

1 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 611x
Jsem mámou tří už dospělých dětí. Ráda fotím, toulám se přírodou. Mou velkou zálibou je výtvarné umění. Zároveň se snažím chápat souvislosti, proč žijeme tak, jak žijeme. A co můžeme měnit. I proto píšu tady na blogu, abych spoluvytvářela svět dle svých představ.

Profesně působím ve školství, je mi blízká alternativa.

Mail: vlasta.fisrova@seznam.cz

Seznam rubrik