Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

R^ a mj. ta kniha o šumavských samotářích stojí za to přečíst. Dostal jsem ji od své ženy a přečetl jedním dechem;-)

1 0
možnosti
Foto

R^každý strůjcem svého osudu:-)karma a dík za tento druh článkůR^

1 0
možnosti
Foto

Libuš, děkuji, bude jich přibývat, inspirace mám mnoho. V A těší mě to víc, než cokoliv jiného.

1 0
možnosti
Foto

Občas kolem jejich "sídel" projíždím. Jeden je před Hlubokou n./Vlt a druhý byl někde u Katova. Pokládám to za lepší řešení, než se válet v parku u Wilsoňáku, zejména, pokud by byli navíc schopni se sami postarat o svou obživu.

1 0
možnosti
Foto

V řadě kultur funguje, že si "prostý lid" vydržuje své kněze, šamany, duchovní atd., ateista je samozřejmě může považovat za "budižkničemy", no a věřící jim důvěřují, svěří jim třeba odříkání modliteb za uzdravení nemocných, podarují je za to jídlem a pod. V naší zemi máme naštěstí dost náboženské svobody v tom, čemu dáváme přednost, zda chození do kostela, nebo radši do lesa či jinam. A i způsoby žití si tu relativně můžeme docela vybírat, zda se budu honit za kariérou, zadlužovat se, abych "byl IN" nebo raději budu žít klidněji a skromněji.

3 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 611x
Jsem mámou tří už dospělých dětí. Ráda fotím, toulám se přírodou. Mou velkou zálibou je výtvarné umění. Zároveň se snažím chápat souvislosti, proč žijeme tak, jak žijeme. A co můžeme měnit. I proto píšu tady na blogu, abych spoluvytvářela svět dle svých představ.

Profesně působím ve školství, je mi blízká alternativa.

Mail: vlasta.fisrova@seznam.cz

Seznam rubrik