Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem moc ráda, že pro mne a mé kamarádky je duchovně povznášející sexualita přirozenou součástí života.

Ale je bohužel pravdou, že mnoho žen a také mužů s ní má problémy, Velmi často způsobené stylem myšlení a hlavně předsudky ...

:-) R^

3 0
možnosti
Foto

Zatímco si manželka složitě ladí svou broskvičku s nějakou důmyslnou broskvičkoložkou, její manžel si užívá s broskvičkou cizí ženy. V momentě, kdy má manželka broskvičku vyladěnou, najednou zjistí, že už nemá smysl být jeho manželkou.

Aniž bych tím myslela Vás, paní autorko, chci říct, že dneska se mnozí lidé snaží řešit věci, které odpradávna fungovaly přirozenou cestou.

2 0
možnosti
Foto

tak, považuji poměrně za normální ve fungujícím vztahu vzájemně znát své potřeby ....

1 0
možnosti
Foto

To video v článku se mi vůbec nelíbí. Vyumělkované. Typický záběr skoro náboženské sexty.

Přikládám odkaz na video dvou "jednoduchých", ale inteligentních a šťastných žen, které myslím sexualitu dovedou prožívat mnohem lépe.

https://www.youtube.com/watch?v=0S_mGdkqQsU

O jistých věcech je lépe nemluvit, ale je dělat. :-)

Chápu však, že pro některé zkušenostmi poznamenaným ženám je těžké nalézt radost ze života a z vlastního sexu. Těch mi je skutečně líto. Lhát sobě a jiným, že něco hledají a již našly, jejich problém však neřeší. Důležité je, začít žít znovu a neohlížet se tolik na minulost a vykašlat se na lidi, kteří jim brání v seberealizaci. Někdo to dovede, někdo ne.

1 0
možnosti

To máte, ale říká se ji různě :-)

0 0
možnosti
Foto

Po precteni vsech prispevku se nemohu ubranit dojmu, ze muzi s tim maji nejaky problem. Proc? Sex je hezky, kazdy ho prozivame jinak (zaplat panbuh). Kdyz mam vic orgasmu a on jen jeden, bude rad, pokud ma rad me. Jestli nema, tak neni o cem. Ja myslim, pani Vlasto, ze jste to napsala dobre, normalne, tak jak to proste je :-).

3 0
možnosti
Foto

Spíš bych řekl, že muži se v tom začínají pomalu ztrácet.... to je osvěta sem, kampaně tam.... sám jsem nikdy nepřemýšlel o tom, že je třeba ženu přefiknout s maximální úctou :D

0 0
možnosti
Foto

Muž má úlohu rozsévače a žena má úrodný klín psal už nějaký Fráňa a vůbec se nevěnoval problému, který z nich je hříšnou nádobou. Sám, coby myslivec jsem odpozoroval z chování zvěře, že zaječky či srny si začnou vždy coby první. Dají signál, že mohou a jak se objeví svůdce, začnou dělat drahoty. Utíkají, cukají a trvá to pěknou chvíli, než svolí. Tak to chodí v přírodě a možná by se v srnce i některá z žen poznala.

3 0
možnosti
Foto

R^souhlas paní Vlastičko za většinou problémů nejen v manželství je zanedbaný sex-je o tom i písnička-nádoba hříchu není žena ale muž-nádoba spermatu který potřebuje někam přemístit aby se mu netlačil na mozek-a proč za hříšnou označil právě ženu? Průměrná žena může mít orgasmus i několikrát za sebou a trvá až čtyřikrát déle než orgasmus mužský-takže obyčejná závist a z toho snaha znechutit nám to řečma o tom, že je to hřích;-)

2 0
možnosti

P11e54t17r 57B32u95r78i62a16n

20. 10. 2018 11:54

Čtyřikrát, jo? Tak na co si furt ztěžujete? 8-o

3 0
možnosti
Foto

Podle posledních gender trendů máte již zastaralé představy.:-)

0 0
možnosti
Foto

Gender trendy nijak nesleduji, tohle je spíš spirituálně alternativní téma, mám-li najít nějaké označení.

0 0
možnosti

D80a41v93i61d 46V92l78k

20. 10. 2018 11:36

Jen mám nějak pocit , že od té doby co v ženách vidím hlavně člověka a přistupuji k nim s maximální úctou, tak mám s nimi mnohem méně zábavy, než když se se v mládí choval jako sebevědomý svůdce ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Mě zbývá asi pět minut, nebo dva tři blogy... a začnu si vůči ženám připadat méněcenný, a pak sranda nebude se mnou ;-D

1 0
možnosti

Obávám se, že se mýlíte. Pokrok nezastavíte. Za ženu se dnes může prohlásit i devadesátiletý senior s pindíkem.

1 0
možnosti
Foto

já myslím že to není zas takový problém- v devadesáti mu už asi seschne do velikosti klitorisu takže stačí přidat silikóny a je to;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 611x
Jsem mámou tří už dospělých dětí. Ráda fotím, toulám se přírodou. Mou velkou zálibou je výtvarné umění. Zároveň se snažím chápat souvislosti, proč žijeme tak, jak žijeme. A co můžeme měnit. I proto píšu tady na blogu, abych spoluvytvářela svět dle svých představ.

Profesně působím ve školství, je mi blízká alternativa.

Mail: vlasta.fisrova@seznam.cz

Seznam rubrik