Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J19o97s84e15f 68H89e56r94t69l

19. 7. 2017 19:18

Kamenčák si pamatuju z dob, kdy můj věk začínal na dvojku, což už je teda dost dávno. Ale to pálení v očích po ponoření do vody si vybavuju dodnes, takže buď jste už zvyklá nebo plavecké brýle s sebou.

0 0
možnosti
Foto

Já plavu jen trošku a s hlavou nad vodou. :-) Takže spíš znám to, že ta voda je cítit z těla ještě 2 - 3 dny, i po osprchování tou z kohoutku. A občas pomáhá i na ekzém.

0 0
možnosti

"Sebevrazednych atentatniku by nebylo kdyby meli zenu". Co si ale myslet o palestinske mame ktera souhlasila s s tim, aby sebevrazedny atentat spachal jeji 14lety syn? Nastesti izraelsti policiste na kontrolnim stanovisti u nej pas s vybusninou nasli. Manzelku jiste nemel ale zensky vliv v jeho pripade byl. Jiste jste slysela i o atentatnicich, dokonce i o Evropankach ktere se staly muslimkami. Co si o tom myslet kdyz v pripade mamy byla nenavist k Zidum silnejsi nez laska k vlastnimu diteti?

0 0
možnosti
Foto

Vím, že je to na hraně, co říkám, ale přivedl mě k tomu jeden docela dost moudrý muž.

0 0
možnosti
Foto

R^Vlasto, rekl bych, ze toho delate pro druhe dost a dost. Vsechny nelze zachranit, zvlast ne takove, kteri k te zachrane neprilozi vlastni ruku. Dobre, ze to tak berete, vycitky nemejte, jinak byste mohla uskodit sama sobe.

Hezky den.:-)

2 0
možnosti

Budu se těšit na zápisky volných dní Vlasti V

1 0
možnosti
Foto

Chystám se na jedno sochařské sympozium do hor a zároveň na borůvky. :-) Někdy se ale rozhodnu až ráno, co ten den okusím nového. A kolikrát člověk neví, co ho potká. Tak uvidíme.

1 0
možnosti

J19a69n 44J34í41l35e57k

19. 7. 2017 17:43

Ženy se také stávají alkoholičkami. Bohužel už začínají dohánět muže.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel. Ale zrovna se potkávám s těmi muži, tak jsem to napsala. I když vlastně i jednu ženu, často ovíněnou, znám. Mějte se krásně :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 611x
Jsem mámou tří už dospělých dětí. Ráda fotím, toulám se přírodou. Mou velkou zálibou je výtvarné umění. Zároveň se snažím chápat souvislosti, proč žijeme tak, jak žijeme. A co můžeme měnit. I proto píšu tady na blogu, abych spoluvytvářela svět dle svých představ.

Profesně působím ve školství, je mi blízká alternativa.

Mail: vlasta.fisrova@seznam.cz

Seznam rubrik