Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Vlasto, také dodatečně gratuluji, Váš blog jsem objevila až dnes. Mám ráda šťastné a spokojené lidi, šíří kolem sebe optimismus, a to je to, co lidé nejvíc potřebují. Díky. R^:-)

0 0
možnosti

Je radost setkávat se (byť virtuálně) s lidmi, co mají radost. Tak ať Vám vydrží:-)

2 0
možnosti
Foto

R^Gratulka za cenu a karma za hezký osobní článek, Vlasti:-)

2 0
možnosti
Foto

Chystám ještě osobnější :-) Zpívala jsem si dneska v horách Zalúbení a dávala to v duchu dohromady. Takové téma, o kterém se moc nemluví. Nebo tedy mluví, ale v opačném gardu. Asi se do toho pustím brzy ráno, teď se jdu po přívalu čerstvého vzduchu a práci na zahradě svalit na gauč.

1 0
možnosti

Vlasti, gratuluji. Ať se Vám daří ve všech snahách :-)R^

1 0
možnosti

Blahopřeji Vám k ocenění Vašeho radničního zpravodaje. Byla byste tak laskavá a prozradila, kdo onu soutěž vyhlašuje a kdo ji hodnotí? Díky.

1 0
možnosti
Foto

Podobných soutěží je víc, tato se jmenuje Turist region ČR a hodnotí jí ATIC, asociace turistických a informačních center. Soutěž má několik kategorií, Zpravodaje měst a obcí jsou jednou z kategorií, které se letos účastnilo 24 obcí či měst. Hodnoceny byly také kalendáře, propagační materiály, turistické noviny, mapy, publikace. Nejvíc cen v těchto kategoriích posbíral Kuks. Vyhlášení se odehrálo včera večer v rámci veletrhu cestovního ruchu v Lysé nad Labem. Určitě k tomu bude i oficiální tisková zpráva na stránkách ATIC.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS