Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....Na FB je celé znění tohoto posledního dopisu! Teď jsem si ho přečetl, jde z toho nepopsatelná hrůza, když člověk uváží, že to psal při plném vědomí blízkého a nevratného konce. !!!!!!

0 0
možnosti
Foto

Takových případů jsou stovky ročně. A Nobelovku by měl dostat ten, kdo vymyslel ty nerez plechy na Nuselském mostě.

Ale, zda to opravdu zachránilo lidské životy, ví Bůh. Ale alespoň se lidé bydlící a pracující pod mostem přestali děsit každého zvuku.

1 0
možnosti
BK

Dobrý den, paní Fišrová.

Prosím Vás, je to asi ode mě neomalené a primitivní, ale můžete mi odpovědět, jestli správně chápu, že bloger- P. Jaroslav Janota, už není mezi námi?

0 0
možnosti
Foto

Jeden můj známý se ve svém e-mailu ohledně pana Janoty vyjádřil takto:

"Celý případ je přitom naprosto jasný. Vládnoucí mafie si nechala odhlasovat zákony o exekucích s cílem mít naprostý vrch nad občany, zde hlavně nad neposlušnými potížisty. Takové nepohodlné vzpurné občany lze snadno zpacifikovat tím, že jim jednak zablokují účet, následně jim nabíhají dluhy na všech stranách a následně jsou vydáni do rukou exekutorům, kteří z těchto zločineckých zákonů profitují. A pokud se někdo exekutorům postaví, musí být exemplárně potrestán, aby se snad lidé, kteří jinak nemají žádnou možnost se odvolat, protože justice tady slouží vládnoucí elitě, nakonec nezačali vážně bránit (proto také ta snaha odebrat všem

občanům zbraně). Takže i takový sporný případ, jako byl Janota, je třeba použít jako výstrahu obyčejným lidem, aby věděli, že jsou zcela bezbranní."

Já k tomu jen dodávám, že pokud by pan Janota chtěl toho exekutora skutečně zavraždit (za což byl odsouzený), tak přece z 1,5 metru nemůže o velký kus minout člověka. A navíc by střílel opakovaně, ale pan Janota vystřelil pouze jednou.

Tady je případ, kdy pachatelé vylákali dívku do lesa, kde ji ubodali k smrti a dostali 8 a 4 roky. http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/dva-skinheadi-dostali-za-zabiti-divky-snizene-tresty_69151.html . A pan Janota za čin, při kterém nikoho nezranil, dostal 12 let.

15 1
možnosti
VK

Já rozsudek, asi na rozdíl od vás, neviděl. takže nehodnotím výši trestu. Prvotní je nedlužit. A pokud dluhy máte, spolupracovat. Pak se vám nikdo nebude lámat do bytu.

1 5
možnosti
RM

Nekonspirujte, prosim. Vubec nevite, co admini idnesu udelali, aby tuto tragedii odvratili. Ale bohuzel jiz bylo pozde.

0 2
možnosti
PM

No tak nám to tady nějak věrohodně povězte.

3 1
možnosti
JN

J21i68ř20í 42N80o30s92e42k

23. 2. 2017 7:00

Včera jsem četl. Cenzurovat smrt je snad ještě smutnější než ona sama.

Přejme mu klid...

7 1
možnosti
VK

Ale no tak. Trochu klidu a méně emocí.

1 1
možnosti
MB

Pravidlům České exekutorské komory se diví celá EU. NIKDE!!! nemají pravidla takto nastavená. Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Celý případ trestu je spletitý - Bloger tedy odevzdal to poslední, co vlastnil ...

8 0
možnosti
Foto

A nezmění se to do té doby, dokud někdo neukončí ne svůj život, ale ten exekutorův.

0 0
možnosti
JS

Jak jste prosím došla k závěru, že se zde o tom nesmí psát? Blog p. Janoty je ještě teď v "zaujálech"...

1 0
možnosti
MK

Ten předposlední. Ovšem ten poslední a další blog, který psal o smrti pana Janoty jsou fuč

4 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 611x
Jsem mámou tří už dospělých dětí. Ráda fotím, toulám se přírodou. Mou velkou zálibou je výtvarné umění. Zároveň se snažím chápat souvislosti, proč žijeme tak, jak žijeme. A co můžeme měnit. I proto píšu tady na blogu, abych spoluvytvářela svět dle svých představ.

Profesně působím ve školství, je mi blízká alternativa.

Mail: vlasta.fisrova@seznam.cz

Seznam rubrik